MINI KOSZYK

FAQs – Najczęściej zadawane pytania

Ogólne

Co oznacza "zamówienie realizowane automatycznie"?

Realizacja Twojego zamówienia rozpocznie się automatycznie, natychmiast po zaksięgowaniu wpłaty. Zamówienia realizowane są 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.

Warto pamiętać że rozpoczęcie zamówienia następuje natychmiast, jednak jego realizacja może zająć trochę czasu.

Co wpisać w polu "Link"

Na stronach produktów znajduje się pole: “Link” w które należy wprowadzić link, adres URL potrzebny do dalszej realizacji zamówienia.

Wskazujący profil, film lub stronę której dotyczy dana oferta.

Czy usługi objęte są gwarancją?

Gwarantujemy że uzupełnimy wszystkie braki / spadki, np. fanów, wyświetleń, obserwujących lub inne, zupełnie za darmo w ramach okresu trwania gwarancji.

Jak otrzymać fakturę?

Jeśli potrzebujesz faktury skontaktuj się z nami za pomocą formularza kontaktowego

Wystawiamy faktury VAT 23%

Nazwa widniejąca na fakturze to: “Usługa Social Media”.

Moje zamówienie zostało ANULOWANE (CANCELED)

Oznacza to że Twoje zamówienie zostało odrzucone przez automatyczny system z jednego z następujących powodów:

  • Został podany nieprawidłowy link (1)
  • Nastąpił błąd w systemie (2)
  • Usługa jest tymczasowo niedostępna (3)

 

(1) Jeśli został podany nieprawidłowy link, zamówienie zostanie anulowane a środki zwrócone automatycznie najpóźniej po 3 dniach.

(2) Jeśli nastąpił błąd w systemie środki zostaną zwrócone automatycznie najpóźniej po 3 dniach.

(3) Jeśli okaże się że usługa jest tymczasowo niedostępna środki zostaną zwrócone automatycznie najpóźniej po 3 dniach.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub Twoje środki nie zostały zwrócone skontaktuj się z nami poprzez Formularz Kontaktowy lub Szybkie wsparcie klienta.

Facebook

Jak zmienić lub sprawdzić ustawienia prywatności?

Skorzystaj z naszej instrukcji: Jak zmienić ustawienia prywatności na Facebooku

Bez właściwych ustawień prywatności dodawanie polubień oraz emocji nie będzie możliwe.

Jak zmienić lub sprawdzić ustawienia Obserwuj / Follow?

Skorzystaj z naszej instrukcji: Jak zmienić ustawienia Obserwuj / Follow

Bez właściwych ustawień dodawanie obserwujących nie będzie możliwe.